Timbal în stil Roman: Timballo di Riso alla Romana

Timbal în stil Roman: Timballo di Riso alla Romana
Timbal în stil Roman: Timballo di Riso alla Romana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 442 calorii. Pentru 2,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pancetta, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cod, stil Roman: Baccalan alla Romana, Tripa în stil Roman Trippan alla Romana, și Trippan alla romana (Tripă în stil Roman).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță de 12 inci la foc mediu-mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până la fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați roșiile și sucurile lor și amestecați pentru a le combina. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4
Adăugați 1 cană de apă, aduceți la fierbere și reduceți focul, astfel încât sosul să fiarbă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Lăsați sosul să fiarbă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Între timp, tocați aproximativ ciupercile porcini reconstituite. Odată ce sosul de roșii a fiert la foc mic 30 de minute, adăugați porcinii în sos și continuați să fierbeți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Se sotează ficatul, cârnații și pancetta până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
FicatFicat
8
Adăugați sosul de roșii cu porcinii și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
9
Lăsați sosul să fiarbă încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Într-o tigaie de 12 inci la foc mediu, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați orezul și prăjiți ușor, până se rumenesc, aproximativ 2 minute, asigurându-vă că întoarceți orezul pentru a prăji toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
12
Adăugați bulionul de pui și gătiți până când orezul este fraged, dar încă al Dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
13
Scoateți orezul de pe foc și folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca Parmigiano ras și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
14
Adăugați ouăle și amestecați până când sunt bine amestecate în orez. Folosind o spatulă, întindeți orezul pe o foaie de copt sau pe un platou de servire pentru a se răci la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(Keebler)(Keebler)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
15
Ungeți ușor părțile laterale și baza unui bol de amestecare din metal de 4 litri sau o tigaie rotundă de dimensiuni similare cu laturile înalte (de exemplu, o tigaie cu arc cu laturile de 3 inci). Îndepărtați vasul, baza și părțile laterale, cu jumătate din firimiturile de pâine, scuturând orice exces. Puneți 1/4 orezul în castron pentru a forma un strat uniform, gros de aproximativ 3/4 inch. Îndepărtați cu grijă ragu-ul de carne peste orez. Folosiți orezul rămas pentru a forma un al doilea strat peste ragu de carne. Salvați orice orez suplimentar (nu doriți ca stratul să aibă o grosime mai mare de 3/4 inci) pentru o utilizare viitoare. Acoperiți orezul cu firimiturile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
PolonicPolonic
16
Așezați timballo-ul în cuptor și coaceți până când pesmetul formează o crustă adâncă, maro aurie deasupra, aproximativ 1 oră. Dacă firimiturile de pâine încep să se întunece prea repede, acoperiți partea superioară a vasului cu folie de tablă și reveniți la cuptor pentru restul timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
17
Scoateți din cuptor și răsturnați timballo pe un platou mare de servire fără a scoate vasul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Lăsați lemnul să se odihnească 10 minute, apoi bateți cu degetele de sus eliberați vasul sau desfaceți tigaia cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
19
Tăiați în pene și serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista