Tilapia Și Pachete De Legume De Vară
Tilapia & pachete de legume de vară este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 35 de porții. O porție conține 20 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de oregano, dovlecei de vară, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 338 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pachete Tilapia Și Grătar De Legume De Vară, Tilapia Și Pachet De Legume De Vară, și Pachete De Piersici Tilapia.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu. (Fără grătar? A se vedea variația cuptorului, mai jos.)
Combinați roșiile, dovleceii, ceapa, fasolea verde, măslinele, sucul de lămâie, oregano, uleiul, caperele, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un mare bowl.To faceți un pachet, așezați două foi de folie de 20 de inci una peste alta (straturile duble vor ajuta la protejarea conținutului de ardere); acoperiți generos piesa superioară cu spray de gătit.
Așezați o porție de tilapia în centrul foliei.
Se presară cu o parte din restul de 1/4 linguriță sare și piper, apoi se acoperă cu aproximativ 3/4 cană din amestecul de legume.Aduceți capetele scurte ale foliei împreună, lăsând suficient spațiu în pachet pentru ca aburul să se adune și să gătească mâncarea. Îndoiți folia și prindeți-o pentru a sigila. Strângeți cusăturile împreună de-a lungul părților laterale. Asigurați-vă că toate cusăturile sunt bine sigilate pentru a împiedica scurgerea aburului. Repetați cu mai multă folie, spray de gătit și restul de pește, sare, piper și legume.Grătiți pachetele până când peștele este gătit și legumele sunt doar fragede, aproximativ 5 minute. Pentru a servi, Deschideți cu atenție ambele capete ale pachetelor și lăsați aburul să scape. Folosiți o spatulă pentru a glisa conținutul pe farfurii. Variația cuptorului: Preîncălziți cuptorul la 218°.
Așezați fasolea verde într-un castron cu microunde cu 1 lingură de apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde până când fasolea abia începe să gătească, aproximativ 30 de secunde.
Se scurge și se adaugă la celelalte legume (Pasul 2). Asamblați pachetele (pașii 3-4).
Coaceți pachetele direct pe un suport pentru cuptor până când tilapia este gătită și legumele sunt doar fragede, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.