Tilapia & pachete de legume de vară este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 35 de porții. O porție conține 20 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de oregano, dovlecei de vară, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 338 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pachete Tilapia Și Grătar De Legume De Vară, Tilapia Și Pachet De Legume De Vară, și Pachete De Piersici Tilapia.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la mediu. (Fără grătar? A se vedea variația cuptorului, mai jos.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați roșiile, dovleceii, ceapa, fasolea verde, măslinele, sucul de lămâie, oregano, uleiul, caperele, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un mare bowl.To faceți un pachet, așezați două foi de folie de 20 de inci una peste alta (straturile duble vor ajuta la protejarea conținutului de ardere); acoperiți generos piesa superioară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați o porție de tilapia în centrul foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se presară cu o parte din restul de 1/4 linguriță sare și piper, apoi se acoperă cu aproximativ 3/4 cană din amestecul de legume.Aduceți capetele scurte ale foliei împreună, lăsând suficient spațiu în pachet pentru ca aburul să se adune și să gătească mâncarea. Îndoiți folia și prindeți-o pentru a sigila. Strângeți cusăturile împreună de-a lungul părților laterale. Asigurați-vă că toate cusăturile sunt bine sigilate pentru a împiedica scurgerea aburului. Repetați cu mai multă folie, spray de gătit și restul de pește, sare, piper și legume.Grătiți pachetele până când peștele este gătit și legumele sunt doar fragede, aproximativ 5 minute. Pentru a servi, Deschideți cu atenție ambele capete ale pachetelor și lăsați aburul să scape. Folosiți o spatulă pentru a glisa conținutul pe farfurii. Variația cuptorului: Preîncălziți cuptorul la 218°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați fasolea verde într-un castron cu microunde cu 1 lingură de apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde până când fasolea abia începe să gătească, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se scurge și se adaugă la celelalte legume (Pasul 2). Asamblați pachetele (pașii 3-4).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
7
Coaceți pachetele direct pe un suport pentru cuptor până când tilapia este gătită și legumele sunt doar fragede, aproximativ 20 de minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.