Tilapia învelită cu Prosciutto

Tilapia învelită cu Prosciutto
Tilapianul înfășurat în Prosciutto este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. O porție conține 64 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la realsimple.com are 82 de fani. Un amestec de sare și piper kosher, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați treceți Pera învelită cu prosciutto – prosciutto cu parmezan, Tilapia Învelită La Cuptor, și Acest Prosciutto Înfășurat Cod pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ardeii grași, usturoiul și lingurița fiecare sare și piper negru. Gatiti, aruncand frecvent, pana se inmoaie, 8-10 minute.Între timp, condimentați tilapia cu linguriță fiecare sare și piper negru. Înfășurați fiecare file cu 1 felie de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
ProsciuttoProsciutto
TilapiaTilapia
UsturoiUsturoi
FolieFolie
3
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti in loturi pana cand sunt fierte, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte, adaugand mai mult ulei in tigaie daca este necesar. Îndoiți busuiocul în ardei și serviți cu tilapia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
TilapiaTilapia
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții20
Scor De Sănătate7
Revista