Tilapia întreagă prăjită cu busuioc și ardei iute
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Tilapia întreagă prăjită cu busuioc și ardei iute ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 1467 calorii, 65g de proteine, și 128g de grăsime. Pentru $ 9.81 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, cilantro, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tilapia prăjită la cuptor cu unt de busuioc-lămâie, Pan Tilapia prăjită cu busuioc de tei Beurre Blanc pe un pat de ofilire, și Ciuperci prăjite cu lămâie și ardei iute.
Instrucțiuni
Încălziți 1 litru de ulei într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C). Dacă nu aveți un termometru, înmuiați capul peștelui în ulei; dacă sizzles, este gata, dacă nu sizzle, apoi așteptați câteva minute și încercați din nou.
Clătiți peștele și uscați bine. Faceți mai multe fante înclinate de-a lungul corpului peștelui, tăind până la oasele coastei. Faceți două fante laterale de-a lungul spatelui peștelui, de la cap până la coadă, de ambele părți ale aripioarei dorsale. Aceste tăieturi vor asigura o gătire rapidă și o crocantă maximă.
Alunecați ușor peștele în ulei și prăjiți până când sunt crocante, 7 până la 10 minute. Scoateți cu grijă peștele din ulei și lăsați-l să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Așezați pe un platou mare de servire.
În timp ce peștele se scurge, încălziți 2 linguri ulei într-o tigaie mare. Gatiti si amestecati ardeii iute, usturoiul si ceapa in uleiul incins pana se rumenesc usor, 5-7 minute. Amestecați sosul de pește și sosul de soia în amestec, îndepărtați-l de pe foc și pliați busuiocul thailandez și cilantro în amestec.
Se toarnă sosul peste pește pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa