Tilapia Veracruz
Tilapia Veracruz este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 35 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 30 de calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coriandru, brânză Cheddar jack, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Tilapia În Stil Veracruz, Tilapia Veracruz Cu Rețetă De Orez Coriandru, și Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Se amestecă pansamentul și sucul.
Așezați peștele într-un vas de copt de 13x9 inci; stropiți cu 1/2 amestecul de pansament. Aruncați roșiile și măslinele cu amestecul de pansament rămas.
Coaceți peștele 20 min.; se acoperă cu amestec de roșii și brânză.
Coaceți 5 min. sau până când brânza este topită și fulgi de pește ușor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.