Tilapia Umplută Cu Carne De Crab

Tilapia Umplută Cu Carne De Crab
Crabmeat umplute Tilapian este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 765 calorii, 94G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $9.01 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, boia de ardei, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Vinete Umplute Cu Carne De Crab, Carne De Crab Umplute Cod Încrustat, și Ciuperci Umplute Cu Carne De Crab.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate52
Revista