Tilapia Umplută Cu Anghinare-Parmezan

Tilapia Umplută Cu Anghinare-Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian umplut cu anghinare-parmezan. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 111 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, fileuri de tilapia, pâine integrală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare și parmezan Tilapia – 3 puncte, Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, și Tilapia Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați sare și piper pe ambele părți ale fileurilor de tilapia; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
3
Combinați anghinare, cuburi de pâine, parmezan și oregano într-un castron mediu; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
AnghinareAnghinare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ungeți fiecare file cu 1/2 linguriță de ulei de măsline; se acoperă cu 1/4 din amestecul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Coaceți până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Presărați fiecare porție cu 1 linguriță de pătrunjel proaspăt tocat chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista