Tilapia Tizzy

Tilapia Tizzy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 413 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați file de tilapia, piper, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), Paris Village Tilapia Filet-situat în Las Vegas Parisul face un filet special Tilapia, și TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Această rețetă poate fi coaptă sau prăjită. Le-am făcut pe amândouă.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Înveliți o foaie antiaderentă cu uleiul de măsline (dacă coaceți) sau încălziți uleiul într-o tigaie (dacă prăjiți). Feliați filetele tilapia în benzi de un inch
Bateți oul într-un castron puțin adânc
Așezați pesmetul într-un al doilea bol și amestecați brânza, coaja și piperul.Înmuiați peștele în ou și apoi acoperiți cu pesmetul.Când coaceți, gătiți timp de 10-15 minute, întorcându-vă o dată la maro pe ambele sunete. Tilapia ar trebui să fie un alb lăptos pentru a semnala că este gătită.Dacă prăjiți, gătiți aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.