Rețeta Tilapia pâine cu Salsan de fasole neagră este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 362 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză mayo adevărată, roșii cherry, biscuiți ritz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Frozen Cinco De Mayo Desert ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tilapia pâine cu Salsa de fasole neagră, Tilapia Condimentată Cu Salsa De Fasole Neagră Mango, și Tilapia Prăjită Cu Salsa De Fasole Neagră, Mango, Tei Și Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați firimiturile de cracker în placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
2
Periați peștele cu 3 linguri. maioneză. Înmuiați peștele în firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Maioneză
Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se amestecă restul de mayo și jalapeos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
4
Se Încălzește 2 Linguri. ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pește, în loturi; gatiti 3 min. pe fiecare parte sau până când peștele este maro auriu pe ambele părți și fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
6
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Între timp, combinați ingredientele rămase.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.