Tilapia Prăjită În Tigaie Cu Un Busuioc De Tei Buerre Blanc Pe Un Pat De Wil
Pan Tilapia prăjită cu un busuioc de var Buerre Blanc pe un pat de Wil ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 1 și costă $26.8 pe portie. O porție conține 3527 calorii, 81G de proteine, și 273g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, piper crăpat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Tilapia prăjită în tigaie cu busuioc de tei Beurre Blanc pe un pat de ofilire, Fish-Camp Buerre Blanc, și Flounder Schoolkid cu pește-Camp Buerre Blanc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru sos; combinați sucul de lămâie, vinul, usturoiul și șalotele într-o tigaie largă, aduceți la fierbere și reduceți la 1/4 din volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă într-un castron și se amestecă crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă untul, câte 1 lingură, până se combină bine.Se amestecă busuiocul proaspăt și se ține sosul într-un loc cald până când este gata de servit.Pentru spanac, feliați usturoiul în bucăți subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu timp de 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați untul și, când jumătate din acesta s-a topit, adăugați usturoiul.Gatiti, amestecand continuu, timp de aproximativ 45 de secunde sau pana cand usturoiul este fraged si parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați frunzele de spanac și condimentați cu sare și piper.Folosiți clești sau o spatulă pentru a amesteca spanacul, astfel încât să se gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți-l de pe foc când toate frunzele de spanac s-au ofilit, lăsând deoparte să se încălzească în timp ce gătiți peștele.Împărțiți fileurile în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Se presară ușor cu sarea, zahărul, piperul și boiaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mare.Când este fierbinte, adăugați uleiul și untul.Când untul începe să se topească, rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Așezați peștele în tigaie și gătiți timp de 5 minute; întorcându-se ușor până când peștele se fulgi ușor, nu peste cook.To serviți, așezați spanacul într-o movilă atractivă pe o farfurie încălzită, acoperiți cu fileurile de pește și sosul cu lingură.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.