Tilapia prăjită (pește)
Tilapia prăjită (pește) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 1735 calorii, 167g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $14.61 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei qtcooking, făină condimentată, tilapia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește Prăjit Adânc, Aluat Pentru Pește Prăjit, și Bețișoare De Pește De Somon Prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 3 sau 4 litri la cel puțin 375 de grade F. (doar câteva picături de apă răsturnate de pe mână vor trosni cu adevărat când uleiul a atins acest nivel de căldură).
Rulați peștele uscat și dezghețat în făină, scuturați excesul de făină și lăsați fileurile să stea pe un raft sau, pe hârtie de ceară, timp de 5-10 minute.
Rulați fileurile în făină a doua oară, scuturați excesul de făină și prăjiți adânc, nu mai mult de 2 Odată. (prăjirea a mai mult de 2 file simultan scade temperatura uleiului, ceea ce va face peștele și acoperirea umedă!) Întoarceți o dată în tigaie după un minut și îndepărtați când se rumenesc. Acestea ar trebui să se facă în mai puțin de 4 minute, albe și fulgi în interiorul celei mai groase secțiuni a filetului. Nu gătiți prea mult!
Scurgeți fiecare filet pe prosoape de hârtie câteva secunde și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.