Tilapia prăjită la cuptor cu mămăligă brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia prăjită la cuptor cu brânză Polentan. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $4.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 515 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână muștar, bulion de pui, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Mămăligă Crocantă Cu Brânză La Cuptor, Tilapia Prăjită La Cuptor Crocant, și Tilapia prăjită la cuptor cu unt de busuioc-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați stocul și muștarul într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura la minim și gătiți 20 de minute, amestecând frecvent. Se amestecă parmezan, oregano și 1/4 linguriță sare.
Puneți panko și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-o tigaie mare; gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se prajeste, amestecand frecvent.
Puneți amestecul panko într-un vas superficial.
Combinați 2 linguri de apă și ou într-un vas puțin adânc.
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță de sare. Dragă pește în făină; se înmoaie în amestec de ouă.
Puneți peștele în amestecul panko, întorcându-vă la acoperire.
Aranjați peștele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când ați terminat.
Se servește cu pene de lămâie și mămăligă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.