Tilapia prăjită cu unt de tei Chile

Tilapia Pan-arsă cu unt de tei Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,4 USD pe porție. O porție conține 557 calorii, 43G de proteine, și 42G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de serrano chile, fileuri de bas cu dungi crescute la fermă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu sos asiatic de tei-chile, Sandvișuri Tilapia Cu Crustă De Făină De Porumb Cu Unt De Lime, și Sandvișuri Tilapia cu crustă de făină de porumb cu unt de Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă untul, șalota, coaja, sucul de lămâie, chile și sarea într-un castron.
Dacă utilizați bas cu dungi, scorați pielea în 3 sau 4 locuri cu un cuțit subțire ascuțit pentru a preveni ondularea peștilor (nu tăiați carnea). Pat pește uscat și se presară cu sare.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până la fumat, apoi sotati 3 bucăți de pește, răsturnând o dată cu o spatulă, până devin aurii și tocmai fierte, 4 până la 5 minute și transferați pe o farfurie. Saut restul de pește în ulei de lingură rămas în același mod.
Serviți fiecare bucată de pește cu o bucată de unt de tei chile.
* Untul de tei Chile poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.