Tilapia prăjită cu Salsa de portocale-pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 444 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare, portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tilapia prăjită cu Salsa groasă de roșii-portocale, Salsan portocaliu de sânge peste Tilapia încrustată cu Pecan, și Tilapian Portocaliu Prăjit Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Radeți 2 lingurițe de coajă de portocală. Cojiți și tăiați portocalele peste un castron, rezervând 2 linguri de suc. Tăiați secțiuni.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați coaja, portocala tocată, 2 linguri de pătrunjel, 5 lingurițe de ulei și 1/4 linguriță de sare într-un castron; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Bețișoare De Covrig
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Puneți peștele într-o tigaie rezistentă la cuptor acoperită cu 1 linguriță de ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți la 400 timp de 14 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Combinați 2 linguri suc rezervat, restul de 2 linguri pătrunjel, restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper și orez. Puneți 1/2 cană de orez pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 file și 1/4 cană de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dientes De Ajo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.