Tilapia prăjită cu Salsa de portocale-pătrunjel

Tilapia prăjită cu Salsa de portocale-pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 444 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare, portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tilapia prăjită cu Salsa groasă de roșii-portocale, Salsan portocaliu de sânge peste Tilapia încrustată cu Pecan, și Tilapian Portocaliu Prăjit Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 2 lingurițe de coajă de portocală. Cojiți și tăiați portocalele peste un castron, rezervând 2 linguri de suc. Tăiați secțiuni.
Combinați coaja, portocala tocată, 2 linguri de pătrunjel, 5 lingurițe de ulei și 1/4 linguriță de sare într-un castron; aruncați bine.
Preîncălziți cuptorul la 40
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Puneți peștele într-o tigaie rezistentă la cuptor acoperită cu 1 linguriță de ulei rămas.
Coaceți la 400 timp de 14 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați 2 linguri suc rezervat, restul de 2 linguri pătrunjel, restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper și orez. Puneți 1/2 cană de orez pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 file și 1/4 cană de salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.