Tilapia Piccata Cu Mazăre

Tilapia Piccata Cu Mazăre
Tilapia Piccata cu mazăre Snap ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 416 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la self.com are 12 fani. Un amestec de capere, vin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tilapia Piccata, Mazăre De Zahăr Și Mazăre Dulce Cu Vinetă Caldă De Usturoi Chile, și Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură. Îndoiți patru bucăți de folie lungi de 18 inci în jumătate; desfaceți și acoperiți în interior cu spray de gătit. Condimentați tilapia cu 1/2 linguriță de sare; Așezați 1 file în centrul a 1 jumătate din fiecare bucată de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
TilapiaTilapia
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Presărați fiecare file cu 2 lingurițe de suc de lămâie și 1 linguriță de capere. Aruncați mazărea cu cartofi și restul de 1/2 linguriță de sare; împărțiți uniform între pachete. Punctați fiecare file cu 1 lingură de unt. Îndoiți folia pentru a închide și sertizați 2 laturi ale fiecărui pachet, lăsând 1 parte deschisă; se toarnă 1/4 cană de vin în fiecare pachet. Sertizați a treia parte a pachetelor pentru a sigila; așezați pe grătar; închideți capacul; gatiti pana cand pachetele sunt complet umflate, 12 minute. Tăiați cu atenție folia pentru a se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
4
Grătar de căldură. Îndoiți patru bucăți de folie lungi de 18 inci în jumătate; desfaceți și acoperiți în interior cu spray de gătit. Condimentați tilapia cu 1/2 linguriță de sare; Așezați 1 file în centrul a 1 jumătate din fiecare bucată de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
TilapiaTilapia
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Presărați fiecare file cu 2 lingurițe de suc de lămâie și 1 linguriță de capere. Aruncați mazărea cu cartofi și restul de 1/2 linguriță de sare; împărțiți uniform între pachete. Punctați fiecare file cu 1 lingură de unt. Îndoiți folia pentru a închide și sertizați 2 laturi ale fiecărui pachet, lăsând 1 parte deschisă; se toarnă 1/4 cană de vin în fiecare pachet. Sertizați a treia parte a pachetelor pentru a sigila; așezați pe grătar; închideți capacul; gatiti pana cand pachetele sunt complet umflate, 12 minute. Tăiați cu atenție folia pentru a se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista