Tilapia Piccata cu mazăre

Tilapia Piccata cu mazăre
Tilapia Piccata cu mazăre Snap este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,82 USD pe porție. O porție conține 416 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați capere, mazăre, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Rețete similare sunt Tilapia Piccata Cu Mazăre, Tilapia Piccata, și Mazăre De Zahăr Și Mazăre Dulce Cu Vinetă Caldă De Usturoi Chile.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură. Îndoiți patru bucăți de folie lungi de 18 inci în jumătate; desfaceți și acoperiți în interior cu spray de gătit. Condimentați tilapia cu 1/2 linguriță sare; Așezați 1 file în centrul a 1 jumătate din fiecare bucată de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
TilapiaTilapia
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Presărați fiecare file cu 2 linguri de suc de lămâie și 1 linguriță de capere. Aruncați mazărea cu cartofi și restul de 1/2 linguriță de sare; împărțiți uniform între pachete. Punctați fiecare file cu 1 lingură de unt. Îndoiți folia pentru a închide și sertizați 2 laturi ale fiecărui pachet, lăsând 1 parte deschisă; se toarnă 1/4 cană de vin în fiecare pachet. Sertizați a treia parte a pachetelor pentru a sigila; așezați pe grătar; închideți capacul; gătiți până când ambalajele sunt complet umflate, 12 minute. Tăiați cu atenție foliapentru a deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
4
Auto

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista