Tilapia picantă și tocană de fenicul

Tilapian picant și tocană de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 404 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos arrabbiata îmbuteliat, suc de scoici, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Încercați Tilapia înnegrită cu fenicul și salată de varză, File crocante de Tilapia cu fenicul-mentă Tzatziki, și Tilapia cu sos de fenicul-iaurt și cuscus de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; tocați frunze cu pene pentru a măsura 2 linguri.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime; aruncați miezul. Tăiați subțire bulbul de fenicul.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fenicul feliat; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când feniculul este crocant-fraged.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați sos arrabbiata, 1/2 cană de apă și suc de scoici în tigaie; fierbeți 5 minute.
Adăugați tilapia în tigaie; acoperiți și fierbeți 4 minute sau până când ați terminat. Împărțiți tocană în 4 boluri și presărați uniform cu frunzele de fenicul rezervate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.