Tilapian picant și tocană de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 404 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos arrabbiata îmbuteliat, suc de scoici, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Încercați Tilapia înnegrită cu fenicul și salată de varză, File crocante de Tilapia cu fenicul-mentă Tzatziki, și Tilapia cu sos de fenicul-iaurt și cuscus de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; tocați frunze cu pene pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Carne Măcinată
2
Scoateți și aruncați tulpinile.
3
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime; aruncați miezul. Tăiați subțire bulbul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
4
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați fenicul feliat; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când feniculul este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați sos arrabbiata, 1/2 cană de apă și suc de scoici în tigaie; fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați tilapia în tigaie; acoperiți și fierbeți 4 minute sau până când ați terminat. Împărțiți tocană în 4 boluri și presărați uniform cu frunzele de fenicul rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.