Tilapia pește și chipsuri
Reteta Tilapia pește și Chips-uri ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 690 calorii, 46G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, sos tartar, sifon club și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 89%. Rețete similare sunt Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Tacos De Pește Tilapia.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Feliați cartofii în pene groase de 1/2 inch.
Așezați într-un castron mare cu ulei de măsline, sare de oțet, piper și piper cayenne. Aruncă pentru a acoperi.
Transferați pe o foaie de copt și coaceți timp de 30 de minute până când cartofii sunt crocanți și fragezi în interior.
Într-o oală mare sau friteuză încălziți uleiul de canola la 350 de grade F.
Într-un castron mare combinați praful de copt, cayenne, boia și 2 căni de făină. Se condimentează cu sare și piper.
Bateți în zară și sifon club. Dragați tilapia în restul de 1/2 cană de făină, apoi înmuiați-o în aluat. Aruncați cu grijă în uleiul fierbinte. Se prăjește în loturi timp de 5 minute până se rumenesc și se scoate pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Se servește cu cartofi prăjiți și o parte de sos tartar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.