Tilapia parmezan fript ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $18.15 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1769 calorii, 201G de proteine, și 106g de grăsime fiecare. Un amestec de unt, sare de țelină, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tilapia Friptă Cu Parmezan, Tilapia Parmezan Fript, și Tilapia Parmezan Fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul cuptorului.Ungeți o tigaie sau o tigaie cu aluminiu foil.In într-un castron mic, amestecați parmezanul, untul, maioneza și sucul de lămâie.Condimentează cu busuioc uscat, piper, pudră de ceapă și sare de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Praf De Ceapă
Sare De țelină
Busuioc Uscat
Suc De Lămâie
Maioneză
Unt
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Bol
Tigaie
2
Se amestecă bine și se lasă deoparte.Aranjați fileurile într-un singur strat pe tigaia pregătită.Se fierbe la câțiva centimetri de foc timp de 2 până la 3 minute.Întoarceți fileurile și fierbeți încă câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți fileurile din cuptor și acoperiți-le cu amestecul de parmezan pe partea superioară.Se fierbe încă 2 minute sau până când toppingul se rumeneste și peștele se fulgi ușor cu un fork.Be aveți grijă să nu gătiți peste pește.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.