Tilapia Parmezan Fript

Tilapia Parmezan Fript
Tilapia parmezan fript ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $18.15 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1769 calorii, 201G de proteine, și 106g de grăsime fiecare. Un amestec de unt, sare de țelină, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tilapia Friptă Cu Parmezan, Tilapia Parmezan Fript, și Tilapia Parmezan Fript pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului.Ungeți o tigaie sau o tigaie cu aluminiu foil.In într-un castron mic, amestecați parmezanul, untul, maioneza și sucul de lămâie.Condimentează cu busuioc uscat, piper, pudră de ceapă și sare de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Sare De țelinăSare De țelină
Busuioc UscatBusuioc Uscat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
UntUnt
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
BolBol
TigaieTigaie
2
Se amestecă bine și se lasă deoparte.Aranjați fileurile într-un singur strat pe tigaia pregătită.Se fierbe la câțiva centimetri de foc timp de 2 până la 3 minute.Întoarceți fileurile și fierbeți încă câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți fileurile din cuptor și acoperiți-le cu amestecul de parmezan pe partea superioară.Se fierbe încă 2 minute sau până când toppingul se rumeneste și peștele se fulgi ușor cu un fork.Be aveți grijă să nu gătiți peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate61
Revista