Tilapia pane cu fasole neagră Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 87 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Dacă aveți fileuri de tilapia, suc de lime, biscuiți ritz și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tilapia pane cu Salsa de fasole neagră, Tilapia Condimentată Cu Salsa De Fasole Neagră Mango, și Spice Frecat Tilapia Cu Fasole Neagră, Mango Și Salsa Tomatillo.
Instrucțiuni
1
Așezați firimiturile de cracker în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® Neufchatel
2
Periați peștele cu 3 linguri. maioneză. Scufundați peștele în firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Ardei Morita Uscat
3
Se amestecă mayo și jalapeos rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4
Se Încălzește 2 Linguri. ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați pește, în loturi; gatiti 3 min. pe fiecare parte sau până când peștele este maro auriu pe ambele părți și fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Între timp, combinați ingredientele rămase.
Tilapian în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.