Tilapia Pan-arsă cu Mojo
Tilapia Pan-Seared cu Mojo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 227 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 3.31 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți suc de lămâie, apă, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până var ai putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Buzunare Tilapia cu Mojo Cilantro-Lemongrass, Cartofi Mojo Tăiați În Tigaie, și Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; sotati 2 minute. Se amestecă apă, suc de lămâie, 1/2 linguriță de chimen și 1/4 linguriță de sare; se fierbe 1 minut.
Scoateți din căldură; deoparte.
Combinați 1 linguriță de chimen, 1/2 linguriță de sare, făină și piper roșu într-un vas superficial. Înveliți ușor fileurile cu spray de gătit; dragă în amestec de făină.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați fileuri; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din căldură. Lingură amestec de var uniform peste fileuri; transferați tigaia în cuptor și coaceți 5 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Se servește cu felii de tei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.