Tilapia Pan-Arsă

Tilapia Pan-Arsă
Tilapia Pan-arsă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 247 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, fileuri tilapia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep, Vinete prăjite cu sos de zară, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți fileurile de tilapia în apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie. Condimentați ambele părți ale fiecărui file cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Așezați făina într-un vas puțin adânc; apăsați ușor fiecare file în făină pentru a acoperi și scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare; gatiti tilapia in uleiul incins pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TilapiaTilapia
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Ungeți untul topit pe tilapia în ultimul minut înainte de a scoate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista