Tilapia Milanese

Tilapia Milanese
Tilapia Milanese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 744 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de pătrunjel, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Risotto în stil milanez (Risottan alla milanez), Asparagi alla milanese (sparanghel în stil milanez), și Risotto alla milanese (Risotto în stil milanez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. înmuiați peștele într-un bol cu laptele și 2 căni de gheață, 15 minute. Între timp, amestecați făina cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper într-un vas superficial. Bateți ușor ouăle într-un alt fel de mâncare. Pulsează pâinea, pătrunjelul, coaja de lămâie și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie până se formează firimituri, apoi transferă într-un al treilea fel de mâncare. Pe rând, scoateți fileurile din lapte și dragați în făină, scuturând excesul. Scufundați ouăle, apoi acoperiți cu pesmetul, apăsând ușor pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Transferați pe o farfurie mare. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Încălziți 2 linguri fiecare ulei de măsline și unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 2 fileuri și gătiți până la aur, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
5
Transferați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu restul de 2 fileuri, adăugând încă 2 linguri fiecare ulei de măsline și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Transferați peștele în cuptor și coaceți până la fiert, aproximativ 8 minute. Aruncați rucola cu restul de 1 până la 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Serviți peștele cu salata și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista