Tilapia Milanese

Tilapia Milanese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 744 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de pătrunjel, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Risotto în stil milanez (Risottan alla milanez), Asparagi alla milanese (sparanghel în stil milanez), și Risotto alla milanese (Risotto în stil milanez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. înmuiați peștele într-un bol cu laptele și 2 căni de gheață, 15 minute. Între timp, amestecați făina cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper într-un vas superficial. Bateți ușor ouăle într-un alt fel de mâncare. Pulsează pâinea, pătrunjelul, coaja de lămâie și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie până se formează firimituri, apoi transferă într-un al treilea fel de mâncare. Pe rând, scoateți fileurile din lapte și dragați în făină, scuturând excesul. Scufundați ouăle, apoi acoperiți cu pesmetul, apăsând ușor pentru a acoperi ambele părți.
Transferați pe o farfurie mare. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Încălziți 2 linguri fiecare ulei de măsline și unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 2 fileuri și gătiți până la aur, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu restul de 2 fileuri, adăugând încă 2 linguri fiecare ulei de măsline și unt.
Transferați peștele în cuptor și coaceți până la fiert, aproximativ 8 minute. Aruncați rucola cu restul de 1 până la 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust.
Serviți peștele cu salata și pene de lămâie.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.