Tilapia lui Jamin cu sos întunecat picant este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $7.62 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 725 calorii. Această rețetă servește 1. Dacă aveți tilapia, piper măcinat, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tilapia Cu Sos Picant De Roșii, Tacos picant Tilapia Baja cu salată de Lime și sos de coriandru de Avocado, și Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones).
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.