Tilapia la grătar în stil asiatic

Tilapia la grătar în stil asiatic
Tilapia la grătar în stil asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.97 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 587 calorii, 98G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ghimbir, file de tilapia, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 78%. Rețete similare includ Tilapia La Grătar În Stil Asiatic, Broccoli În Stil Asiatic La Grătar, și Salată De Pui La Grătar În Stil Asiatic.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, zahărul, usturoiul, sucul de lămâie, ghimbirul și fulgii de ardei roșu într-o tigaie largă și superficială, care va ține tot peștele într-un singur strat.Se amestecă scurt pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Adăugați tilapia, apoi întoarceți-o astfel încât să fie acoperită peste tot cu marinată.Puneți deoparte timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
TilapiaTilapia
3
Încălziți broilerul la mare și mutați grătarul cuptorului în poziția cea mai apropiată de căldură.Glisați tigaia în cuptor și fierbeți peștele timp de 5 minute, păstrați ușa cuptorului întredeschisă, astfel încât elementul broiler să rămână aprins.Întoarceți tigaia (înapoi în față) și fierbeți încă 5 minute.Dacă sucurile din tigaie par să ardă, adăugați puțină apă în locul uscat pentru a preveni arderea.Peștele trebuie să fie opac și fulgios.Puneți sosul peste pește când serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate50
Revista