Tilapia la grătar cu unt de lămâie, capere și Orzo

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia la grătar cu unt de lămâie, capere și Orzo. Această rețetă face 4 porții cu 691 calorii, 50g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați stropi smântână grea, frunze de pătrunjel cu frunze plate, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tilapia Cu Unt De Lămâie La Grătar, Tilapia Cu Lămâie, Usturoi Și Capere, și Cina în seara asta: Orzo cu roșii Cherry, capere și lămâie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați coaja de lămâie, sucul, vinul și șalota într-o cratiță mică la foc mare și gătiți până se reduc la jumătate.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Bateți împreună amestecul de smântână, unt și vin într-un castron mic și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute. Untul de lămâie poate fi făcut cu 1 zi în avans și refrigerat. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Încălziți grătarul la mare.
Ungeți peștele pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți peștele timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor și ușor carbonizate. Aruncați orzo-ul cu câteva linguri de unt de lămâie și 2 linguri de pătrunjel și condimentați cu sare și piper.
Transferați orzo pe un platou.
Scoateți de pe grătar și așezați imediat fileurile pe orzo și acoperiți fiecare file cu o parte din untul de lămâie și capere.
Se ornează cu pătrunjelul rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.