Tilapia la grătar cu salsa de Mango necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $9.32 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 1118 calorii, 72g de proteine, și 79G de grăsime. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei gras, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Tilapia la grătar cu Salsa de Mango, Tilapia la grătar cu Salsa de Mango, și Tilapia cu Salsa de Mango.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună uleiul de măsline extravirgin, 1 lingură suc de lămâie, pătrunjel, usturoi, busuioc, 1 linguriță piper și 1/2 linguriță sare într-un castron și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați fileurile de tilapia, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
Tri-tips, Tuns
3
Pregătiți salsa de mango combinând mango, ardei gras roșu, ceapă roșie, coriandru și ardei jalapeno într-un castron.
Adăugați sucul de lămâie și 1 lingură de suc de lămâie și aruncați bine. Condimentează după gust cu sare și piper și dă la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Căpșună, Decojită
5
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți tilapia din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă. Grătiți fileurile până când peștele nu mai este translucid în centru și fulgi ușor cu o furculiță, 3 până la 4 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Tilapia
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.