Tilapia La Cuptor Cu Usturoi Și Var

Tilapia La Cuptor Cu Usturoi Și Var
Tilapia coaptă cu usturoi și Var este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 1 porție. Acest fel principal are 544 calorii, 24g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, piper măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tilapia la cuptor cu usturoi și var, Usturoi Tei Tilapia, și Tilapian la cuptor în usturoi și ulei de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu; pus deoparte.Clătiți peștele și uscați-l; așezați pe foaia de copt pregătită. Condimentează fiecare file cu 1/4 linguriță de sare prostească și piper după gust. Împărțiți bucățile de unt coaja de tei și sucul uniform printre vârfurile fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți timp de 8 până la 12 minute sau până când peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Revista