Tilapia La Cuptor Cu Unt De Ierburi
Tilapia coaptă cu unt de plante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 8.08 pe portie. O porție conține 359 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați țelină, tarhon, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Tilapia Cu Unt De Lămâie La Cuptor, Tilapia Rapidă La Cuptor Cu Unt De Mărar De Grapefruit, și Tilapia la cuptor cu tarhon - umplutură de Scallion și sos de unt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mic, amestecați untul și tarhonul până când sunt combinate; deoparte.
Așezați 4 bucăți mari de folie.
Așezați legumele în centrul fiecărei bucăți de folie, începând cu ciupercile, apoi țelina și scallions. Puneți legumele cu o parte din untul de plante (folosiți aproximativ jumătate) și condimentați fiecare porție cu 1/4 linguriță de sare și piper după gust.
Așezați fileurile de tilapia peste legume; punctați cu untul de plante rămas.
Presărați fiecare file cu 1/4 linguriță de sare și piper după gust.
Aduceți capetele foliei împreună, pliați și sertizați închise pe toate părțile pentru a face pachete sigilate.
Așezați pachetele pe o foaie de copt și coaceți până când peștele este gătit, dar încă umed, 18 până la 22 de minute.
Scoateți pachetele din cuptor și lăsați să stea 2 minute înainte de deschidere.
Transferați peștele și legumele în farfurii și stropiți cu sucurile de gătit.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.