Tilapia la cuptor cu tarhon - umplutură de Scallion și sos de unt

Tilapia la cuptor cu umplutură de tarhon-Scallion și sos de unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,73 USD pe porție. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână scallions, muștar dijon, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Saut Tilapian Peste Chard Elvețian Cu Unt De Tarhon, Tilapia Cu Tarhon Și Sos De Porumb Dulce, și Tilapia Cu Unt De Lămâie La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și încălziți cuptorul la 204°. topiți 4 Tbs. din unt într-o cratiță medie sau tigaie la foc mediu-mic. Periați ușor interiorul unui vas de copt Pyrex de 9x13 inci cu o parte din untul topit.
Transfer 1 Tbs. din untul topit într-un vas mic și păstrați cald.
Adăugați scallions la untul rămas în cratiță și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 min. Într-un castron mediu, amestecați untul de scallion topit cu pesmetul, tarhonul, oul bătut, 1/4 linguriță. sare și câteva măcinări de piper. Condimentați ușor fileurile pe ambele părți cu sare și piper.
Așezați un file pe o suprafață de lucru cu capătul ascuțit orientat spre dvs. Mound un sfert din umplutura pe jumătatea ascuțită a fileului. Îndoiți capătul larg și despicat al fileului și apăsați ferm (dar nu strângeți) pentru a acoperi umplutura. Unele umpluturi vor rămâne expuse.
Puneți fileul umplut în vasul de copt cu unt. Repetați cu fileurile rămase.
Ungeți vârfurile fileurilor cu lingura rezervată de unt topit.
Se toarnă vermutul și bulionul de pui în jurul, nu peste, fileurile.
Coaceți până când peștele se simte ferm, dar fulgios, iar interiorul fileurilor arată opac atunci când este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 20 până la 25 de minute. Folosind o spatulă metalică subțire și flexibilă, transferați fileurile pe patru farfurii.
Adăugați 1 Tbs. unt rece la vasul de copt fierbinte și amestecați până când untul se topește. Repetați cu restul de 1 Tbs. unt și muștar. Condimentează sosul cu sare și piper și lingură peste fileuri.
pe baza a patru porții, calorii
30, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
9, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.