Tilapia la cuptor cu roșii și busuioc

Tilapia la cuptor cu roșii și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție conține 425 calorii, 46G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, file de tilapia, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este super. Tilapia De Busuioc De Roșii, Fileuri De Busuioc De Roșii Tilapia, și Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați un vas de copt superficial de 1 litru cu spray antiaderent.
Presărați peștele uniform cu sare și piper. Aranjați tilapia într-un vas de copt și presărați uniform cu busuioc, oregano, pudră de ceapă și usturoi.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Aranjați feliile de roșii uniform peste pește și stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Coaceți până când peștele se fulgi ușor cu furculița, aproximativ 20 până la 25 de minute. Strângeți sucul de lămâie peste pește și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.