Nevoie de o felul principal pescatarian? Tilapia italiană cu crustă de pesmet cu lămâie ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție conține 643 calorii, 51G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, făină, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Tilapia la cuptor cu pesto de nucă de rucola și crustă de pesmet, Breadcrumb - Cod Crustat pentru doi, și Cod Cu Crustă De Pesmet pentru rețete similare.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.