Tilapia Incrustată Cu Cuscus

Tilapia Incrustată Cu Cuscus
Tilapia incrustată cu cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 622 calorii, 45g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper prăjit, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Fileuri De Tilapia Incrustate Panko, Filete Tilapia Incrustate Peacan, și Tilapia Încrustată Cu Plante Parmezane pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista