Tilapia Glazurată Cu Muștar-Caise
Tilapia glazurată cu muștar-caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, flori de broccoli, file de tilapia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Muștar Și Caise-Șuncă Glazurată, Șuncă glazurată cu sos de caise-muștar, și Piept De Pui Glazurat Cu Caise-Muștar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciuperci și ceapă; gatiti si amestecati 5 min.
Adăugați cuscus; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă broccoli și bulion. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mic 8 min. sau până când lichidul este absorbit.
Între timp, puneți peștele într-o tigaie superficială pulverizată cu spray de gătit.
Se amestecă conservele și muștarul; răspândit peste pește.
Coaceți 10 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Se amestecă parmezanul în amestecul de cuscus.
Se servește acoperit cu pește și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.