Tilapia Glazurată Cu Muștar-Caise

Tilapia Glazurată Cu Muștar-Caise
Tilapia glazurată cu muștar-caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, flori de broccoli, file de tilapia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Muștar Și Caise-Șuncă Glazurată, Șuncă glazurată cu sos de caise-muștar, și Piept De Pui Glazurat Cu Caise-Muștar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciuperci și ceapă; gatiti si amestecati 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
4
Adăugați cuscus; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă broccoli și bulion. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mic 8 min. sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
CuscusCuscus
BulionBulion
5
Între timp, puneți peștele într-o tigaie superficială pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă conservele și muștarul; răspândit peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
MuștarMuștar
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
PeștePește
7
Coaceți 10 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se amestecă parmezanul în amestecul de cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ParmezanParmezan
9
Se servește acoperit cu pește și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista