Tilapia Friptă În Stil Italian

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tilapian în stil Italian. O porție conține 2059 calorii, 202g de proteine, și 137g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $18.37 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de condimente old bay, suc de lămâie, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Recipezaar are 4 fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este mare. Încercați Tilapia Parmezan Fript, Gyros Tilapia Fript, și Oreganata Tilapiană Friptă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului. Pulverizați o tigaie sau o folie de aluminiu cu gătit antiaderent spray.In într-un castron mic, amestecați parmezanul, untul, maioneza și sucul de lămâie. Condimentează cu busuioc uscat, piper, pudră de ceapă și sare de țelină.
Se amestecă bine și se lasă deoparte.Aranjați fileurile într-un singur strat pe tigaia pregătită. Se fierbe la câțiva centimetri de foc timp de 2 până la 3 minute. Întoarceți fileurile și fierbeți încă câteva minute.
Scoateți fileurile din cuptor și acoperiți - le cu amestecul de parmezan pe partea superioară, apoi
Se presară cu Old Bay Broil încă 2 minute sau până când toppingul se rumeneste și peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Aveți grijă să nu gătiți peste pește.Sfat De Vin.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.