Tilapia friptă cu Frisincrode-salată de mere și sos de muștar-pătrunjel

Tilapia friptă cu Frisincruce-salată de mere și sos de muștar-pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 290 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, mere galan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tilapia friptă cu sos de arpagic de muștar, Brats la tigaie cu Spaetzle de pătrunjel și muștar, slănină și sos de mere, și Friscroume-Rețetă De Salată De Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de apă, 1 lingură de sare și zahăr într-un vas puțin adânc.
Adăugați fileuri și lăsați să stea 15 minute.
Scoateți fileurile din saramură; se usucă. Aruncați saramura.
Periați fileurile cu 1 lingură de ulei de măsline.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și piper.
Așezați fileurile pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 7 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați rucola, frise și menta într-un castron mare.
Combinați mărul și 1 lingură de ulei; aruncați bine.
Adăugați măr și 1/4 linguriță de sare în amestecul de rucola și aruncați ușor.
Combinați restul de 1 lingură de ulei, restul de 1/4 linguriță de sare, pătrunjel și ingredientele rămase, amestecând cu un tel până se omogenizează. Împărțiți amestecul de rucola uniform între 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 file.
Stropiți aproximativ 1 lingură de amestec de smântână peste fiecare porție.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.