Tilapia Florentine necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 279 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți frunze de spanac pentru copii, cremă de gătit philadelphia savory lemon & herb, biscuiți cu grăsimi reduse ritz și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia Florentin, Tilapia Florentin, și Lemon Tilapia Florentin.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați peștele într-o tigaie căptușită cu folie; deasupra cu 1/2 cană cremă de gătit și firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Gătit
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 12 până la 15 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, gătiți și amestecați crema de gătit rămasă și laptele într-o tigaie mare la foc mediu 2 min. Se amestecă spanacul; gatiti 2 min. sau doar până se ofilesc, amestecând frecvent.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.