Tilapia Florentin
Tilapia Florentine necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 279 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți frunze de spanac pentru copii, cremă de gătit philadelphia savory lemon & herb, biscuiți cu grăsimi reduse ritz și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia Florentin, Tilapia Florentin, și Lemon Tilapia Florentin.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F.
Așezați peștele într-o tigaie căptușită cu folie; deasupra cu 1/2 cană cremă de gătit și firimituri.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, gătiți și amestecați crema de gătit rămasă și laptele într-o tigaie mare la foc mediu 2 min. Se amestecă spanacul; gatiti 2 min. sau doar până se ofilesc, amestecând frecvent.
Serviți pește peste spanac.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.