Lemon-Dill Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 207 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți unt, morcov, lămâi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tilapia De Mărar De Lămâie, Tilapia Cu Lămâie Și Mărar, și Tilapia cu mărar și boia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3
Tăiați hârtia pergament în dreptunghiuri de 4 (13-x 9-inch).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Așezați 3 felii de lămâie transversal în centrul a 1 dreptunghi pergament. Se acoperă cu 1 file. Repetați cu feliile de lămâie rămase, fileurile și dreptunghiurile de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Presărați fileurile uniform cu morcov, mărar și pătrunjel. Completați fiecare file cu 1/2 lingură. unt. Îndoiți 1 parte a hârtiei pergament peste fileuri; puneți excesul de pergament sub fileuri, apăsând pliurile pentru a forma o cută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.