Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian de creveți Alfredo. Această rețetă servește 4 și costă 7,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 696 calorii, 78g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză romano, ulei de măsline, file de tilapia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Usturoi Alfredo Tilapia, Tilapia Skillet cu creveți, și Creveți și șuncă Alfredo pentru rețete similare.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.