Tilapia Cu Vârf De Crumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian cu miez. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, rotund, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pesmet Acoperit Cod, Plăcintă Cu Cireșe Cu Miez, și Talpă Cu Vârf De Crumb.
Instrucțiuni
Așezați un raft la 4 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul la mare. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie; ceață cu spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați parmezan, unt, maioneză, suc de lămâie, busuioc, linguriță. piper, praf de usturoi și biscuiți zdrobiți până se amestecă bine.
Puneți amestecul de topping în congelator în timp ce pregătiți peștele.
Așezați fileurile într-un singur strat pe foaia de copt.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Se fierbe până când peștele este opac, 7 până la 8 minute.
Scoateți din cuptor și întindeți amestecul de cracker uniform peste filete. Se fierbe până când toppingul este maro auriu și marginile fileurilor sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.