Tilapia Cu Sos Pimiento
Tilapia cu sos Pimiento este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 35 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 32 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci buton, file de tilapia, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tilapia cu sos Pimiento, Tilapia Cu Sos Pimiento, și Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa feliată și gătiți până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Adăugați roșiile conservate și sucurile lor.
Adăugați ciupercile feliate, măslinele tocate, oregano, sare și piper. Aduceți la foc mic.2
Așezați fileurile de pește ușor deasupra amestecului de măsline de roșii de ceapă și întindeți puțin sos peste pește. Reveniți la foc mic (doar sucurile din roșii fierb la foc mic). Coborâți focul la minim și acoperiți tigaia. Gatiti sau 8-10 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cand este testat cu furculita. Folosiți o spatulă largă pentru a ridica fileurile din tigaie pe o farfurie de servire. Puneți sosul peste pește.
Se servește cu orez și / sau pâine crustă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.