Tilapia Cu Sos De Unt Balsamic

Tilapia Cu Sos De Unt Balsamic
Tilapia cu sos de unt Balsamic este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Un amestec de oțet balsamic, cățel de usturoi, file de tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia Cu Sos De Unt Balsamic, Cartofi Piure De Cimbru Și, Tilapia crocantă cu pâine cu sos Balsamic de roșii, și Tilapia cu unt rumenit Balsamic și Farfalle cremos cu slănină, roșii și mazăre pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista