Nevoie de o felul principal pescatarian? Tilapia cu sos de portocale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 4,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 686 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Un amestec de biscuiți sărați, tilapia, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Piept De Pui Cu Sos De Portocale, Carne De Porc Cu Portocale Și Rozmarin, și Fructe Fierbinți Cu Aragaz Lent Cu Sos De Portocale.
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.