Tilapia cu sos de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1372 calorii, 76g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $9.18 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, miere, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tilapia Cu Sos De Portocale, Piept De Pui Cu Sos De Portocale, și Carne De Porc Cu Portocale Și Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 7 ingrediente împreună într-un borcan; capac; și se agită pentru a se amesteca.La frigider cel puțin o oră pentru a contopi aromele.Când este gata de servit, înmuiați fiecare file în amestecul de portocale; apoi în firimituri de cracker pentru a acoperi.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; când spuma dispare, adăugați fileuri și gătiți pe fiecare parte până când fulgii de pește, aproximativ 10-15 minute (depinde de grosimea peștelui).nu gătiți prea mult!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Resturi Proaspete
3 Bețișoare De Covrig
Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
2
Scoateți peștele să se încălzească platter.In tigaie mică de sos, aduceți sosul de portocale rămas la fierbere.Gatiti aproximativ 2-3 minute.Sosul va fi subțire.Reduceți căldura la minim; adăugați felii de portocale mandarine.Gatiti 1 minut pentru a incalzi felii de portocale.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.