Tilapia cu sos de ciuperci Miso
Tilapia cu sos de ciuperci Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 255 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $3.87 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet de orez brun, capace de ciuperci shitaki, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez brun, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), Tilapia cu sos de măsline, ciuperci și roșii, și Medalioane de porc cu sos Miso-ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 * f.
Așezați fileurile într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi într-un singur strat. Într-un castron mic, combinați pasta de miso, uleiul de susan, oțetul de orez, sake și piperul măcinat și întindeți deasupra fileurilor. Împrăștiați scallions și ciupercile shitaki deasupra fileurilor.
Coaceți timp de cincisprezece minute.
Se servește fierbinte, cu sucuri de gătit deasupra fiecărei porții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.