Tilapia cu salsa Tomatillo la grătar și maioneză Serrano

Rețeta Tilapia cu salsa Tomatillo la grătar și Mayo Serrano ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 27 minute. Această rețetă face 8 porții cu 211 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână tomatillos, maioneză cu conținut redus de grăsimi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cartea de bucate a lunii-Tomatillo prăjită esențială-Serrano Salsa, Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Salsa Tomatillo, și Spice Frecat Tilapia Cu Fasole Neagră, Mango Și Salsa Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Filetați tomatillos, ceapă, ardei iute și usturoi pe frigarui; periați cu pansament. Grătar 10 până la 12 min. sau până când legumele sunt fragede, întorcându-se după 6 min. Între timp, periați peștele cu ulei.
Se adaugă la grătar; gatiti 3 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Scoateți ingredientele din frigarui. Se curăță usturoiul; se toacă mărunt.
Se amestecă 1/3 din usturoi cu mayo într-un castron mic.
Scoateți tulpinile din ardei iute; tocați mărunt ardeii iute. Se amestecă jumătate din ardei iute în amestec de maioneză; pus deoparte. Se toacă tomatillos și ceapa; așezați într-un castron mic separat.
Adăugați usturoiul rămas și ardeii iute; se amestecă bine.
Serviți pește acoperit cu amestecuri de tomatillo și mayo.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.