Tilapia cu salsa Tomatillo la grătar și maioneză Serrano

Tilapia cu salsa Tomatillo la grătar și maioneză Serrano
Rețeta Tilapia cu salsa Tomatillo la grătar și Mayo Serrano ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 27 minute. Această rețetă face 8 porții cu 211 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână tomatillos, maioneză cu conținut redus de grăsimi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cartea de bucate a lunii-Tomatillo prăjită esențială-Serrano Salsa, Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Salsa Tomatillo, și Spice Frecat Tilapia Cu Fasole Neagră, Mango Și Salsa Tomatillo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Filetați tomatillos, ceapă, ardei iute și usturoi pe frigarui; periați cu pansament. Grătar 10 până la 12 min. sau până când legumele sunt fragede, întorcându-se după 6 min. Între timp, periați peștele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
LegumeLegume
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se adaugă la grătar; gatiti 3 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți ingredientele din frigarui. Se curăță usturoiul; se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
5
Se amestecă 1/3 din usturoi cu mayo într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scoateți tulpinile din ardei iute; tocați mărunt ardeii iute. Se amestecă jumătate din ardei iute în amestec de maioneză; pus deoparte. Se toacă tomatillos și ceapa; așezați într-un castron mic separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați usturoiul rămas și ardeii iute; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
8
Serviți pește acoperit cu amestecuri de tomatillo și mayo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
PeștePește
MaionezăMaioneză

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista