Tilapia cu salsa de Mango ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $2.06 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 258 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, ulei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tilapia la grătar cu Salsa de Mango, Tilapia la grătar cu Salsa de Mango, și Tilapia curry cu Salsa de Mango.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente și 2 linguri. pansament.
2
Se încălzește 1-1 / 2 lingurițe. din ulei și 1 lingură. se îmbracă într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați 3 fileuri de pește; gatiti 3 min. pe fiecare parte sau până când peștele este rumenit pe ambele părți și fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Transferați pe platoul de servire; păstrați cald. Repetați cu uleiul rămas, pansamentul și peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Serviți pește cu orez, salsa de mango și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.