Tilapia cu Salsa caldă de măsline
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Tilapia cu Salsa caldă de măsline ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână roșii prune, sare, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), Tilapia cu Topping rapid de măsline, și Tilapia cu sos de roșii-măsline.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați roșii; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Combinați roșiile fierte, măslinele, pătrunjelul și 3/4 linguriță de oregano într-un castron mic; păstrați cald.
Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie; întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați fileurile uniform cu 3/4 linguriță de oregano, sare și piper.
Adăugați fileuri în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Strângeți 1 pană de lămâie peste fiecare file; stropiți fiecare uniform cu ulei. Se acoperă uniform cu salsa de măsline.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.