Tilapia cu roșii, măsline negre și porumb
Dacă aveți în jur 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, Tilapia cu roșii, măsline negre și porumb ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru 3,99 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 329 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, porumb, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tilapia cu măsline, ciuperci și roșii, Tilapia prăjită cu roșii și măsline, și Tilapia la cuptor cu roșii, măsline și capere.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti usturoiul in ulei timp de 1 minut. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe cu suc, 3/4 cană de vin, măsline negre și porumb. Când sosul este fierbinte, așezați fileurile deasupra și lingurați o parte din amestecul de roșii peste pește. Acoperiți și gătiți timp de 20 până la 25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță. Dacă sosul începe să se usuce, adăugați 1/4 cană de vin alb suplimentar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette]()
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!