Tilapia cu orez de iasomie

Tilapia cu orez de iasomie
Tilapia cu orez de iasomie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 2 și costă 3,65 USD pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită fileuri de tilapia, chimen măcinat, sos de salată și apă. 225 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un uimitor scor spoonacular de 81%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tilapia cu orez de iasomie, Tilapia preferată a lui Iosua cu orez de iasomie, și Orez De Iasomie De Nucă De Cocos Perfect Gătit Fără Aragaz.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa, orezul și untul la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați condimentele; presărați peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
3
Puneți sosul de salată într-o tigaie mare; gatiti la foc mediu pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pește; gatiti 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Sparkling Wine și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar din îmbătrânirea butoiului.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista